X
Error
  • You are not authorised to view this resource.

Rólunk

Ismerje meg az Artep Francia Bulldog Kennel-t

  • Rólunk, első kép
  • Rólunk, második kép
  • Rólunk, harmadik kép

Szeretettel köszöntöm az Artepbulldog honlapján! Csizmadia-Szántó Piros vagyok. Pár szóban had szóljak magamról és a kennelről.


Azt hiszem, akinek van francia bulldogja, vagy valószínűleg azért nézegeti honlapomat, mert szeretne egyet, ismerősnek találja történetem a fajtával kapcsolatban. Röviden tömören „szerelem első látásra". Tízen egy-két éve találkoztam egy ismerősnél egy bulldog kislánnyal, ez determinálta az utamat. Hogy az örömteli kutyázás mellett a tenyésztés is bekapcsolódott az életembe, az volt férjemnek köszönhető, aki akkor már ezüstkoszorús mestertenyésztőként „üzemeltette" a del Dolcezza dei Movimenti kennelt.

A francia bulldog fajta az én vonzódásom, kérésem miatt került képbe. Alapos utánjárás eredményeként megérkezett Franciaországból az első denevérfülüm Bijou du Bois de Saint-Cyr. Azt kell mondjam, minden elképzelésemet felülmúlta a természete, viselkedése, igazi családtag lett. Ideális társaság felnőttnek, gyereknek.

Az önálló, Artepbulldog beli munkát Bijou két lányával Oliviával és Ruccolával, valamint fiával Orpheussal, illetve egy szintén francia import kannal Billel kezdtem meg. Bijou azóta boldog, gondtalan nyugdíjas éveit tölti.

Legyen bármilyen közhelyes, számomra legfontosabb, hogy kutyáim egészségesek, kiegyensúlyozottak legyenek. Igyekszem minél több időt tölteni velük, mert az a tapasztalatom, hogy erre van igényük leginkább. Természetesen nem hanyagolható el a megfelelő etetés, ellátás sem, de mint a gyerekek a francia bulldogok is a törődést hálálják meg a leginkább. - Itt kell, hogy egy nagy nagy köszönetet beleszőjek a mondandómba a családom felé, hiszen ők azok, akik támogatnak, segítenek ebben, hiszen nélkülük szinte megoldhatatlan lenne ez a számomra csodálatos feladat!! - Azt hiszem az elképzelésem a kutyázásról, tenyésztésről elsősorban nem is egy szuper kennel, hanem egy szuper család!

Remélem Önöknek is hasonló élményben lesz részük és itt legyen szó bármilyen fajta kutyáról, cicáról vagy bármi élőlényről, akiért felelősséget vállalunk!

 

kisherceg

Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél.

Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg

Kutyák

Francia bulldog kutyák

Eladó Francia Bulldog Kölykök

Egészséges Francia Bulldog kiskutyák, a tenyésztőtől!

Archibald d' Artep Rouge

2014. augusztus 6-án született egészséges Francia Bulldog kan kölyök ELADVA!
További képek a kutyáról >>>

Archibald d' Artep Rouge

Basile d' Artep Rouge

2014. augusztus 16-án született egészséges Francia Bulldog kan kölyök ELADVA!
További képek a kutyáról >>>

Basile d' Artep Rouge

Benoit d' Artep Rouge

2014. augusztus 16-án született egészséges Francia Bulldog kan kölyök ELADVA!
További képek a kutyáról >>>

Benoit d' Artep Rouge

Boniface d' Artep Rouge

2014. augusztus 16-án született egészséges Francia Bulldog kan kölyök ELADVA!
További képek a kutyáról >>>

Boniface d' Artep Rouge

Kapcsolat

Használja az e-mail küldőt, vagy keressen telefonon

Vegye fel velem a kapcsolatot

Amennyiben többet szeretne megtudni a d'Artep Rouge Kennel Francia Bulldog kutyáiról, keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

Név: Csizmadia - Szántó Piros
Tel: +36 30 859 5605
Cím: 9081 Győrújbarát

Keress minket a közösségi portálokon!

A Facebookon

Aktuális bejegyzések a Francia Bulldogokról

Twitter csipogó

Kövess minket a Twitteren is!